Vad saras kunder Säger

“Kunnig, inkännande, jordnära och med ett genuint helhetstänk.”

 
 

1. coaching.

 
 

“Jag rekommenderar varmt Sara Flumé Coaching. Vi har arbetat med min utmattningsdepression. Hon har i sin vägledning stöttat och hjälpt mig att komma tillbaka till mitt arbete. Tänk att det ens var möjligt.”

-Anonym*.

“Sara har coachat mig ett flertal tillfällen i situationer som har gällt jobbet, barnen och andra relationer. Sara är fenomenal på att sätta sig in i och förstå situationen snabbt och träffar mitt i prick med sina metoder! Jag kan starkt rekommendera Sara som coach både i professionella och privata frågor!" 

- Anonym*

"Arbetet tillsammans med Sara har hjälpt mig att acceptera, erkänna och se det fantastiska i det jag faktiskt gör och det som händer, att det är okej, att jag är okej, att allt är i sin ordning.

-Anonym*

“Det bästa med Saras coaching är helt klart hur hon balanserar det hela. Hon låter hela en själv få plats och utrymme i skratt och tårar, insikter och förvirring, tystnad, meditation, yoga och samtal. Det är en trygg plats som gör att man kan släppa kontrollen och låta allt vara precis som det är. Saras energi lägger sig som ett fjäderlätt plåster och omfamnar varenda liten atom. Jag gick från oro och rastlöshet till acceptans och tillit med en hel del ro i kropp och själ.”

- Anonym*

“Jag hade relationsproblem. Det var en tuff tid och jag hade fastnat i en spiral så jag visste inte hur jag skulle göra. Coachingen som Sara har byggt upp är i flera steg och alla steg blir en klockren helhet. Den coachingen passade mig och jag fick det som jag sökte för plus mer.”

-Anonym*

"Sara gav mig stöd och hjälp till att rent konkret möta, och gå igenom, rädsla. Rädsla som kroppsliga minnen, och rädsla som mentalt förutfattade meningar och tankesätt. Att trots rädsla och oro våga berätta för mig själv och våga och vilja se sanningen, för där finns alla möjligheter." 

- Anonym*

”Efter en intensiv coachingperiod med Sara förändrades allt, mitt synsätt till mig själv, till mina barn och till hela livet." 

- Anonym*

Nu har jag strategier som gör att jag är mer stabil. Jag tvivlar inte på min förmåga längre för jag vet hur jag ska prioritera mig själv och säga nej utan att jag känner att jag sviker och sårar andra.”

Anonym*

 

*Anonym: i coaching vill många förbli privata vilket alltid respekteras.

 
 

2. yoga och meditation.

 
 

"Sara totalförändrade min syn på yoga från något som jag tidigare känt mest varit svårt och krångligt (om man nu inte var vig och smidig av naturen) till en ny stärkande och meditativ upplevelse..." 

- Nina De Geer.

Sara’s yogaklasser både öppnar nya dörrar till mitt inre, samtidigt som de visar på all den klokskap, känsla och självmedvetenhet som jag utvecklat genom åren. Kom och bli hjälpt att hitta dina inre pärlor. Tom. Hustru Yumi har blivit inspirerad och börjat, hon har noterat en förändring.

 - Magnus Gewert.

Sara är fantastisk på alla sätt och vis! Ta dig tid att gå på hennes klasser eller ännu bättre boka egen pt-tid med henne. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken!

- Lindamari Winqvist

Sara skapar underbar yogamagi och är för mig personligen en inspirationskälla till personlig utveckling. Kunnig, inkännande, jordnära och med ett genuint helhetstänk. Jag hade den stora glädjen att delta på tre

dagars retreat på Idöborg. Det var helt magiskt. Yogan, skärgården, meditationerna, kosten, övningarna, samtalen. Kravlöshet och engagemang hand i hand. Så tacksam!! 

- Hanna Larsson.

Bästa yogapassen - livet utkristalliserar sig!" 

- Carola Ahlsson..

"Gillar du intervallträning, tycker du om att ta i, använda kroppen & bli stark? Gillar du avkoppling, en lugn stund & att komma till ro i dina tankar? Då är Saras Kundaliniyoga absolut något för dig. Här finns alla ingredienser för att bygga muskler, lära sig andas rätt, stänga av bruset i huvudet & bara vara i nuet med en absolut närvaro. Kom & prova! Sara är fantastisk!"

- Lisa Bergman.

Otroligt fint på alla sätt. Tillit, acceptans och så det fantastiska nu. Klarsynthet och lugn. Rening och rensning. Jag är så redo tack till dig Sara. Dina klasser, all yoga och meditation på retreat i Idöborg.

-Lovisa Criborn.

IMG_6889.png
 

företag