Varför Boka Sara?

1. För att det här handlar om Dig. 

Det här är ditt inre jobb och det handlar om din tid och jag ger dig verktyg och förhållningssätt för din personliga balans. Vi jobbar med ditt specifika problem/utmaning.  

2. För att du får mitt fulla stöd och engagemang.

När vi arbetar tillsammans utgår jag från dina behov och önskemål. Din unika person är viktig och betydelsefull. Därför är ingen coaching den andra lik. Detta är personligt skräddarsytt.

3. För att ALLA har vad som krävs för att vara lycklig.

Ta nästa steg i ditt liv. Ingen annan kan göra dig Lycklig, bara du. Detta är goda nyheter!

Coaching.png
 

Vad säger kunderna*?

"Sara har coachat mig ett flertal tillfällen i situationer som har gällt jobbet, barnen och andra relationer. Sara är fenomenal på att sätta sig in i och förstå situationen snabbt och träffar mitt i prick med sina metoder! Jag kan starkt rekommendera Sara som coach både i professionella och privata frågor! Bästa yogapassen - livet utkristalliserar sig!"

Carola Ahlsson, Kundutveckling Hypergene AB,  grundare till HSP-podden.
 

"Sara totalförändrade min syn på yoga från något som jag tidigare känt mest varit svårt och krångligt (om man nu inte var vig och smidig av naturen) till en ny stärkande och meditativ upplevelse..." 

Nina De Geer, Writer and Editer in Stockholm.
 

"Arbetet tillsammans med Sara har hjälpt mig att acceptera, erkänna och se det fantastiska i det jag faktiskt gör och det som händer, att det är okej, att jag är okej, att allt är i sin ordning. Att trots rädsla och oro våga berätta för mig själv och våga och vilja se sanningen, för där finns alla möjligheter." 

- Anonym*
 
Sara’s yogaklasser både öppnar nya dörrar till mitt inre, samtidigt som de visar på all den klokskap, känsla och självmedvetenhet som jag utvecklat genom åren. Kom och bli hjälpt att hitta dina inre pärlor. Tom. Hustru Yumi har blivit inspirerad och börjat, hon har noterat en förändring.
Magnus Gewert VD på S&P Compensation & Benefits AB
 
"Sara gav mig stöd och hjälp till att rent konkret möta, och gå igenom, rädsla. Rädsla som kroppsliga minnen, och rädsla som mentalt förutfattade meningar och tankesätt..." 
- Anonym*
 

Sara skapar underbar yogamagi och är för mig personligen en inspirationskälla till personlig utveckling. Kunnig, inkännande, jordnära och med ett genuint helhetstänk. Jag hade den stora glädjen att delta på tre dagars retreat på Idöborg. Det var helt magiskt. Yogan, skärgården, meditationerna, kosten, övningarna, samtalen. Kravlöshet och engagemang hand i hand. Så tacksam!!

Hanna Larsson, Ceritfierad Reiki Master.
 
”Efter en intensiv coachingperiod med Sara förändrades allt, mitt synsätt till mig själv, till mina barn och till hela livet..." 
- Anonym*
 
"Gillar du intervallträning, tycker du om att ta i, använda kroppen & bli stark? 
Gillar du avkoppling, en lugn stund & att komma till ro i dina tankar? Då är Saras Kundaliniyoga absolut något för dig. Här finns alla ingredienser för att bygga muskler, lära sig andas rätt, stänga av bruset i huvudet & bara vara i nuet med en absolut närvaro. 
Kom & prova! Sara är fantastisk!"
- Lisa Bergman, VD/Ägare Salong L.
 

"Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta. Efter coaching med dig vet jag 'vad jag ska bli när jag blir stor'. Och äntligen har jag det arbete som ger mig mening och ett leende på läpparna."

- Anonym*
 
Sara är fantastisk på alla sätt och vis! Ta dig tid att gå på hennes klasser eller ännu bättre boka egen pt-tid med henne. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken!
- Lindamari Winqvist, Speciallärare på Nya Elementar samt Förstelärare med specifika uppdrag.
 
Otroligt fint på alla sätt. Tillit, acceptans och så det fantastiska nu. Klarsynthet och lugn. Rening och rensning. Jag är så redo tack till dig Sara. Dina klasser, all yoga och meditation
Lovisa Criborn, Bitr Rektor.
 

*Av sekretesskäl har vissa valt att inte nämna namn.