Varför Boka Sara?

1. För att det här handlar om Dig. 

Det här är ditt inre jobb och det handlar om din tid och jag ger dig verktyg och förhållningssätt för din personliga balans. Vi jobbar med ditt specifika problem/utmaning.  

2. För att du får mitt fulla stöd och engagemang.

När vi arbetar tillsammans utgår jag från dina behov och önskemål. Din unika person är viktig och betydelsefull. Därför är ingen coaching den andra lik. Detta är personligt skräddarsytt.

3. För att ALLA har vad som krävs för att vara lycklig.

Ta nästa steg i ditt liv. Ingen annan kan göra dig Lycklig, bara du. Detta är goda nyheter!

4. Exempel på områden:

• Hälsa, Kroppsuppfattning & Självkänsla.

• Stress, Oro & Ångest.

• Förlossningsdepression.

• Föräldraskap:

- Coaching för par eller individuellt.

• Relationer:

- Coaching för par eller individuellt.

• Karriär & Kreativitet.

En personlig coach när det blir för mycket och du  behöver se någonting med klara ögon.

Coaching.png
 

Vad säger mina kunder*?

"Jag vill tacka från djupet av mitt hjärta. Efter coaching med dig vet jag 'vad jag ska bli när jag blir stor'. Och äntligen har jag det arbete som ger mig mening och ett leende på läpparna." - Coaching tillsammans med yoga och meditation.
”Efter en intensiv coachingperiod med Sara förändrades allt, mitt synsätt till mig själv, till mina barn och till hela livet..." - Coaching.
"Arbetet tillsammans med Sara har hjälpt mig att acceptera, erkänna och se det fantastiska i det jag faktiskt gör och det som händer, att det är okej, att jag är okej, att allt är i sin ordning. Att trots rädsla och oro våga berätta för mig själv och våga och vilja se sanningen, för där finns alla möjligheter." - Coaching tillsammans med yoga och meditation.
"Sara gav mig stöd och hjälp till att rent konkret möta, och gå igenom, rädsla. Rädsla som kroppsliga minnen, och rädsla som mentalt förutfattade meningar och tankesätt..." - Coaching tillsammans med yoga och meditation.
"Sara totalförändrade min syn på yoga från något som jag tidigare känt mest varit svårt och krångligt (om man nu inte var vig och smidig av naturen) till en ny stärkande och meditativ upplevelse..." - Privat Yoga.
"Bästa yogapassen - livet utkristalliserar sig!" - Privat Yoga.
"Gillar du intervallträning, tycker du om att ta i, använda kroppen & bli stark? Gillar du avkoppling, en lugn stund & att komma till ro i dina tankar? Då är Saras Kundaliniyoga absolut något för dig. Här finns alla ingredienser för att bygga muskler, lära sig andas rätt, stänga av bruset i huvudet & bara vara i nuet med en absolut närvaro." - Yoga.
 

*Av sekretesskäl nämns inte några namn.