Coaching

Detta är inte traditionell coaching. Metoderna och processerna är transformerande förhållningssätt som jag har skapat fram under åren. Du blir coachad, konsulterad och guidad utifrån en personlig och skräddarsydd modell. Målet är att komma tillfreds med sig själv (med eller utan partner), sina relationer, sin livssituation och yrkessituation.

Sara Flumé Logo.png

Precis som vi tränar vår fysiska kropp för att hålla den i form behöver vi aktivt träna vår psykiska och mentala kropp för att skapa balans även här. Den enda som kan förändra våra liv är vi själva. Du kan inte ändra på någon annan och du kan inte ändra på det som redan har hänt och du kan inte kontrollera verkligheten. Men du kan välja vem du vill vara och du kan välja vilket liv du vill skapa. När du blir grundad och säker på dig själv finns det inget stopp för vad du kan skapa.

Ta nästa steg i ditt liv. Ingen annan kan göra dig lycklig, bara du.

Meditation & Yoga

Sara erbjuder även meditation, TM, andningsövningar och yoga i coachingen om så önskas. Att arbeta med kroppen genom kundalini yoga är en läkande process. Du släpper på spänningar och blockeringar, detoxar och stärker hela ditt system och din person. Genom att meditera minskar du på stress, ökar ditt självförtroende och den kreativa förmågan.

Du kan boka privat yogaklass och privat meditationskurs.

Sara anordnar yoga för grupper och företag, workshops och retreats vid förfrågan.

saraflume

Sara Flumé

Du är din egen coach, mentor och psykolog. Mitt mål är att du ska hitta den, lära känna den, tro på den, lyssna till den och börja leva efter den. För du behövs. Du är här för att tända ljuset i någon annans mörker och i ditt eget, med hjälp av din unika historia och dina erfarenheter. När du läker dig själv läker du alla runtomkring dig.

Sara är utbildad Socionom med examen i Socialt arbete, vidareutbildad familjecoach och internationellt certifierad kundalini yoga och meditationsinstruktör (500 h). Hon har studerat psykologi och pedagogik på Stockholms Universitet och genomfört olika kurser inom personlig utveckling som exempelvis psykosyntesterapi och parterapi. Hon har 26 års efarenhet av meditationstekniken Trancendental Meditation (TM), en meditationsteknik som hon lär ut enligt traditionen.