Coaching

Detta är inte traditionell coaching. Metoderna och processerna är transformerande och du blir coachad, konsulterad och guidad utifrån en personlig och skräddarsydd modell.

Sara Flumé Logo.png

Precis som vi tränar vår fysiska kropp för att hålla den i form behöver vi aktivt träna vår psykiska och mentala kropp för att skapa balans även här. Den enda som kan förändra våra liv är vi själva. Du kan inte ändra på någon annan och du kan inte ändra på det som redan har hänt och du kan inte kontrollera verkligheten. Men du kan välja vem du vill vara och du kan välja vilket liv du vill skapa. När du blir grundad och säker på vem du är finns det inget stopp för vad du kan skapa.

ENERGIMEDICIN, Meditation & Yoga

Sara arbetar med samtal, Reiki (energimedicin), meditation, andningsövningar och yoga. Att arbeta med kropp och sinne är en läkande process. Du släpper på hämmande tankemönster, spänningar och blockeringar, detoxar ditt system och din person.

Du kan boka coaching, healing, privat yogaklass och privat meditationskurs.

Sara anordnar yoga, meditationskurser för grupper och företag, workshops och retreats vid förfrågan.

saraflume

Sara Flumé

Du är din egen coach, mentor och psykolog. Mitt mål är att du ska hitta den, lära känna den, tro på den, lyssna till den och börja leva efter den. För du behövs. Du är här för att tända ljuset i någon annans mörker och i ditt eget, med hjälp av din unika historia och dina erfarenheter. När du läker dig själv läker du alla runtomkring dig.

Sara är utbildad Socionom med examen i Socialt arbete, vidareutbildad familjecoach och internationellt certifierad kundalini yoga och meditationsinstruktör (500 h). Hon har studerat psykologi och pedagogik vid Stockholms Universitet och genomfört olika kurser inom personlig utveckling som exempelvis psykosyntesterapi och parterapi. Hon är även Reiki-healer och har 26 års efarenhet av meditationstekniken Trancendental Meditation (TM).

 

Företag SOM Sara Arbetar/arbetat med:

 
 
 

För ‘updates’ följ Sara på Sociala medier: