saraflume
 

Sara Flumé

Sara är utbildad Socionom med examen i Socialt arbete med diakonal inriktning, vidareutbildad föräldra- och familjecoach enligt Jesper Juul och internationellt certifierad kundalini yoga och meditationsinstruktör (500 h). Hon har studerat psykologi och pedagogik vid Stockholms Universitet och genomfört olika kurser inom personlig utveckling som exempelvis psykosyntesterapi och parterapi av Eva Sanner. Hon är även Reiki-healer och har 26 års efarenhet av meditationstekniken Trancendental Meditation (TM). Under 10 års tid har Sara studerat stress, ångest och hur vi påverkas av förändring. Förändring är en del av livet och ett fenomen vi behöver förlika oss med för att leva i glädje och god hälsa. Saras arbete bygger på hur vi kan ta kontroll över våra liv med kunskap om våra känslor och tankemönster och hur vi själva påverkar både vår inre och yttre miljö. Det är dags att gå igenom väggen och inte in i den.

 
Sara+Flum%C3%A9+Logo.jpg

Coaching

Metoderna och processerna är transformerande och du blir coachad, konsulterad och guidad utifrån en personlig och speciellt skräddarsydd modell för just dig. Precis som vi tränar vår fysiska kropp för att hålla den i form behöver vi aktivt träna vår psykiska och mentala kropp för att skapa balans även här. Den enda som kan förändra våra liv är vi själva. Du kan inte ändra på någon annan och du kan inte ändra på det som redan har hänt och du kan inte kontrollera verkligheten. Men du kan välja vem du vill vara och du kan välja vilket liv du vill skapa. När du blir grundad och säker på vem du är finns det inget stopp för hur bra du kan må och vad du kan skapa.

ENERGIMEDICIN, Meditation & Yoga

Sara arbetar med samtal, Reiki, meditation, andningsövningar och yoga separat och i kombination. Att arbeta med kropp och sinne är en läkande process. Du släpper på hämmande tankemönster, spänningar och blockeringar, detoxar ditt system och din person.

Du kan boka coaching, healing, privat yogaklass och privat meditationskurs.

Sara anordnar yoga, meditationskurser för grupper, aktiviteter och företag, workshops och retreats vid förfrågan.

 
 

Företag SOM Sara Arbetar/arbetat med: