Back to All Events

M O D

  • Yoga By Troxhammar byväg Skå, Stockholms län, 179 75 Sweden (map)
 

Detaljer: 75 minuters kundalini yogaklass med avslutande meditation. Endast för anmälda deltagare. Varje pass består av en serie andningstekniker, yogaövningar/repeterande rörelser, meditationer och mantran som tillsammans jobbar mot ett specifikt resultat som denna terminen handlar om: M O D*

När du praktiserar dessa pass genomgår du en rad fysiska och mentala förändringar för att aktivera din fullaste potential, kreativitet och intuition. Du kommer märka stor skillnad i dit dagliga liv. Kundalini yoga är för alla åldrar, alla kroppar och för bättre mental och fysisk hälsa.

Kursen är fullbokad.


Pris: 15 ggr 2550 :- Uppehåll v 44 för höstlov. För datum se här!

Adress:
Troxhammar Butiksby Boden
179 75 Skå


*Modlatin fortitudo eller tapperhet, är en personlig egenskap och en av kardinaldygderna. Inom katolicismen tolkas fortitudo även som uthållighet. En modig person handlar i överensstämmelse med sina övertygelser och önskningar, även vid risk för negativa konsekvenser mot det egna jaget. Mod betraktas av många som en moraliskt eftertraktansvärd egenskap, en dygd.

Man brukar skilja på fysiskt och moraliskt mod. Fysiskt mod är förmågan att övervinna smärta och kroppsliga plågor, medan moraliskt mod är förmågan att övervinna risker för anseende och prestige.

Mod är att vara rädd men övervinna rädslan för att göra det som ska göras. Mod stärker individens självkänsla och hjälper personen att övervinna sin rädsla genom exponering.

källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Mod

 
Earlier Event: November 18
M O D
Later Event: December 2
M O D