Back to All Events

BREATHE PÅ SLOTTET

  • Sara Flumé Coaching 2 Svartsjövägen Svartsjö, Stockholms län, 179 95 Sweden (map)
 

Detaljer: 60 minuters kundalini yogaklass med avslutande meditation. Du betalar direkt här kommer på Drop in eller har klippkort. Varje pass består av en serie andningstekniker, yogaövningar/repeterande rörelser, meditationer och mantran.

BREATHE: Dessa klasser har mer fokus på Pranayama (sanskrit: प्राणायाम prāṇāyāma) är andningsövningar inom yoga. Metoden syftar till att reglera kroppens flöden av prana, livsenergi, eller prana. Enligt yogan kan man genom att styra andningen upprätta balans mellan kroppens och psykets funktioner.

När du praktiserar dessa pass genomgår du en rad fysiska och mentala förändringar för att aktivera din fullaste potential, kreativitet och intuition. Du kommer märka stor skillnad i dit dagliga liv. Kundalini yoga är för alla åldrar, alla kroppar och för bättre mental och fysisk hälsa.

TÄNK PÅ: att komma i tid. Dörren öppnas 9.50. Smsa mig ifall du inte hittar.

Pris: Drop in 300 :- Klippkort 5 ggr 1100 :- För att vara garanterad plats rekommenderas att du bokar före klass.

Uppehåll v 38, v 39, v 43 och v 48 pga privata yogaevent samt v 44 för höstlov.

 


Adress: Svartsjö Slott

Svartsjövägen 2, 179 95 Svartsjö, Ekerö

Det finns gratis parkering.

Earlier Event: October 7
M O D
Later Event: October 14
M O D