COACHING

Hur skulle ditt liv se ut ifall du hade mer tillit till dig själv och hur du mår?

 
 
Bli coachad i samtal med Sara Flumé www.saraflume.se

Först och främst är du inte ensam om att känna dig vilsen och stressad.

Du kanske inte trivs på jobbet, du kanske önskar att du kunde klonas för att räcka till, att du hade bättre självkänsla, att du hittade din drömpartner eller att din partner förvandlades till en dröm, att du kunde sätta gränser och säga nej utan dåligt samvete, ja listan kan göras lång. Ibland tappar vi helt enkelt oss själva. I perioder försvinner motivationen, glädjen och livsgnistan. Ibland är perioderna korta och ibland känns det som dom aldrig ska ta slut.

För det andra så brottas vi ALLA på olika sätt med att vara lyckliga och hitta vår balans i livet för att vara nöjda med oss själva, vara nöjda med våra liv och vara nöjda med dom människor som finns i det.

I coaching ingår samtal, mental träning, övningar och andra verktyg individuellt eller för par. Personligt utformade yogapass samt meditationer erbjuds för dig som önskar. När du arbetar med hela dig (mentalt, känslomässigt och fysiskt) så sker radikal förändring på kort tid.

P.S. Det är när det inte blir som vi tänkt oss, när vi möts av misslyckanden, besvikelser, otrohet, skilsmässa, sorg, sjukdom, smärta och svek som vi möter oss själva. Just precis där, i dom ögonblicken, i våra mörkaste stunder finns lösningen.


I coaching med Sara lär du dig att lyssna på dig själv och förstå din inre GPS. Du kommer få mer klarhet, ork och mod till att vara lycklig. För ja, det handlar om mod.